264141
Książka
W koszyku
(Kolekcja Kuchni Włoskiej)
Włosi, jak się okazuje, kochają nie tylko makaron, ale także i ryż. W Kolekcji Kuchni Włoskiej tym razem znakomite risotta i zapiekanki. Potrawy są proste, lekkostrawne, przygotowywane głównie na bazie dwóch-trzech warzyw z dodatkiem oliwy, no i oczywiście startego parmezanu lub ementalera. Czy wiesz, że ryż ugotowany w mleku i odsączony, a następnie odpowiednio połączony z serami i ziołami smakuje inaczej? A może spróbujesz gotowany w rosole i podawany z pieczarkami i kurczakiem? Można też ryż podsmażać i dopiero gotować... Włosi potrafią odkryć niejedną tajemnicę nawet w prostym daniu. Tym razem 96 przepisów.
Status dostępności:
Pabianice - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 49567 [Informacja] (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Riso : buona cucina!, 2005
Uwaga ogólna
821 publ. Klubu dla Ciebie.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej